Conversion / Renovation single-family house Hünenberg

Starting position

The house was purchased to give the owner family more space and play area. The kitchen, dining area and bathrooms have been completely redesigned and rebuilt. The other rooms remained unchanged.

Resolution

A wall in the living room behind the seating group was plastered with coloured clay. All visible wall surfaces of the rooms and the fronts of the kitchen are coated with natural colours. The customers particularly appreciated the fact that I also accompanied the implementation and was always available for design questions for both the craftsman and the client. The costs for advice and support amounted to less than one percent of the total conversion costs.

Project Pictures

Request Contact

    041 781 13 84

    mt@tanner-farbberatung.ch

     

    Company Headquarters
    Sonneggstr. 29
    6330 Cham
    Switzerland